Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Yüreğir Belediyesi sıcak yemek dağıtıyor!

Yüreğir Belediyesi sıcak yemek dağıtıyor!

Yüreğir Belediyesi sıcak yemek dağıtıyor!

YÜREGIR BELEDIYESI’NDEN TAKDIR TOPLAYAN UYGULAMA

Yüregir Belediyesi, 65 yas ve üstü vatandaslara sicak yemek uygulamasi baslatti. Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in ‘65 yas üstü büyüklerimiz yemekleriniz bizden’ slogani ile sosyal medya hesaplarindan duyurdugu uygulama büyük begeni topladi. Yüregir Belediyesi, tüm dünyayi etkisi altina alan koronavirüs salgininin daha fazla yayilmamasi için Içisleri Bakanligi tarafindan 65 yas ve üstü vatandaslara getirilen sokaga çikma yasaginin ardindan sicak yemek uygulamasi baslatti.

 

BASKAN KOCAISPIR: “65 YAS ÜSTÜ BÜYÜKLERIMIZE YEMEKLER BIZDEN”

Özellikle tek basina yasayan ve ihtiyaçlarini karsilayacak yakini bulunmayan 65 yas ve üstü ile kronik rahatsizligi olan vatandaslarin magdur olmamasi için baslatilan ‘sicak yemek’ uygulamasi belediyenin ve Baskan Kocaispir’in sosyal medya hesaplarindan duyuruldu. Yüregir Kaymakamligi ile isbirliginde baslatilan uygulama vatandaslarin takdirini topladi. Sosyal medya hesabindan paylasimda bulunan Baskan Kocaispir, sunlari kaydetti: 

 

“Yasadigimiz bu sikintili günlerde 65 yas üstündeki büyüklerimize Yüregir Belediyesi olarak her gün sicak yemekler bizden diyoruz. Biz sizin için her türlü fedakârligi yapmaya haziriz. Siz evde oturmanin tadini çikarin.” Yüregir Belediyesi Asevinde günlük hazirlanan sicak yemek uygulamasindan faydalanmak isteyen vatandaslar Yüregir Kaymakamligi’na telefon ile basvurabilecek.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli