Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

YÜREĞİR BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

YÜREĞİR BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

YÜREĞİR BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

YÜREGIR BELEDIYESI SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Yüregir Belediyesi, hafta sonu ülke genelinde uygulanan sokaga çikma yasagi nedeniyle beslenme ve barinma zorlugu yasayan sokak hayvanlarini unutmadi. Belediye ekipleri tarafindan ilçe genelinde kedi ve köpekler için mama dagitildi.

Küresel salgin korona virüs hayati olumsuz etkilemeye devam ediyor. Içisleri Bakanligi salginin yayilmasini önlemek amaciyla hafta sonu ülke genelinde 2 günlük sokaga çikma yasagi ilan etti. Alinan bu kararla birlikte harekete geçen Yüregir Belediyesi ekipleri yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlari ve kuslarin beslenmesi için ilçede belirli bölgelere yem ve mama birakti.

Vatandaslari bu konuda duyarli olmaya davet eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüregir Belediyesi olarak her ay düzenli bir sekilde 130 torba kedi ve köpek mamasi dagitiyoruz. Hafta sonu uygulanan sokaga çikma yasaginda da ekiplerimiz açlik tehlikesi ile karsi karsiya kalan sevimli dostlarimiz için çalismalarina devam etti. Sokak hayvanlarimizin bu zor günlerinde aç ve susuz kalmasina gönlümüz razi olmaz. Vatandaslarimizdan da yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarini unutmamalarini rica ediyorum” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı