Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Yüreğir Belediyesi vatandaşlara limonata dağıttı...

Yüreğir Belediyesi vatandaşlara limonata dağıttı...

Yüreğir Belediyesi vatandaşlara limonata dağıttı...

Yüregir Belediyesi yaz aylarinin en sicak günlerinde ve olusan nemle birlikte sicakligin 2 kati hissedildigi Adana'da vatandaslarin ferahlamasi amaciyla 2 adet ikram çesmesiyle vatandaslara buz gibi limonata ikram ediyor. Sehir hastanesi önündeki otobüs duragina kurulan 2 adet çadir ile vatandaslarin gölgelenecegi alan olusturuldu. Hastaneye gelen vatandaslar hem soguk limonata içebiliyor, hem de çadirlarda yazin kavurucu günesten korunuyor.


Adanali vatandaslarin rahat etmesi ve hayatini kolaylastirmak için ellerinden gelen bütün çabayi göstereceklerini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Türkiye'nin en sicak bölgesinde yasiyoruz. Cografi olarak yasadigimiz bölge Türkiye'nin en nemli bölgelerinden biri. Olusan nem nedeniyle sicaklik 2 kati hissediliyor. Özellikle yaz aylarinda terden dolayi çok sivi kaybediyoruz. Adana Sehir Hastanesi'ne günde binlerce vatandasimiz geliyor. 2 adet ikram çesmesiyle buraya gelen vatandaslarimizin rahat etmesi ve su ihtiyacini gidermek, yazin sicaginda ferahlatmak, serinletici etkisinin yani sira tam bir vitamin deposu olan limonata dagitiyoruz. Vatandaslarimiz ferahlamis bir sekilde evlerine dönebiliyorlar.


Bir çok insanin ugrak yeri olan sehir hastanesi önündeki durak yeterli gelmiyordu. Vatandasimiz yazin günesinin altinda otobüs bekliyorlardi. Buraya 2 adet çadir kurup masa, sandalye koyduk. Hastanede isi biten vatandaslarimiz burada dinlenebiliyorlar ve vatandaslarimizi yazin bunaltici sicagindan bu sekilde koruyoruz. Hastanede islerini bitiren vatandaslarimiz gidecekleri yere ulasmalari için ulasim araçlarini burada kurdugumuz çadirlarda rahat bir ortamda bekliyorlar.'' diyerek vatandaslarin huzuru ve rahati için ellerinden ne gelirse yapacaklarini söyledi.

 


Yapilan uygulamadan mutlu olduklarini belirten vatandaslar Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir'e tesekkür ettiler. Hastaneden yorgun bir sekilde çiktiklarini belirten vatandaslar ulasim araçlarini beklerken sicaktan zor durumda kaldiklarini ve en çok da suya ihtiyaç duyduklarini belirterek ''Su anda hem gölgelenebilecegimiz bir alanimiz olustu,hem de su ihtiyacimizi da limonata içerek gideriyoruz. Basta Yüregir Belediye Baskanimiz Fatih Mehmet Kocaispir olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz.'' dediler.

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli