Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

YÜREĞİR BELEDİYESİ'NDEN 5 OCAK'TA 5 AYRI TURNUVA

YÜREĞİR BELEDİYESİ

YÜREĞİR BELEDİYESİ'NDEN 5 OCAK'TA 5 AYRI TURNUVA

YÜREGIR BELEDIYESI'NDEN 5 OCAK'TA 5 AYRI TURNUVA

 

Yüregir Belediyesi, Adana'nin düsman isgalinden kurtulusunun 98. yil dönümü dolaysi ile turnuva düzenledi. Dereceye katilan sporculari kutlayan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Yüregir'de amatör spora büyük önem veriyor, bütün spor dallarini destekliyoruz.' dedi.

 

Adana'nin düsman isgalinden kurtulusunun 98. yildönümü dolayisiyla Yüregir Belediyesi sponsorlugunda Gençlik Spor Il Müdürlügü, Yüregir Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ve Federasyon Il Temsilcileriyle koordineli bir sekilde 5 Ocak'ta 5 ayri bransta turnuva düzenlendi. Badminton, tenis, satranç, okçuluk ve masa tenisi branslarinda bini askin sporcunun katilimiyla yapilan etkinlikte dereceye giren sporcularin ödülleri Adana'nin kurtulus günü olan 5 Ocak'ta dagitildi. Ödülleri Baskan Kocaispir adina Baskan Yardimcisi Murat Bilal sporculara takdim etti.

 

Badminton Serinevler Kapali Spor Salonunda 241 sporcunun katilimi ile, satranç Yüregir Belediyesi Kültür Merkezi'nde 405 sporcunun katilimiyla, tenis Köprüköyü Tenis Kortlarinda 85 sporcunun katilimiyla, masa tenisi 5 Ocak Stadi Maraton altinda 220 sporcunun katilimi ve okçuluk ise Kiremithane Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonunda 77 sporcunun katilimiyla gerçeklesti.

 

Adana için özel bir gün olan 5 Ocak'ta 7'den 70'e birçok vatandasin sporun birlestirici gücü altinda bir araya geldigini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Adana'mizin düsman isgalinden kurtulusunun yil dönümünde binden fazla sporcumuz ayri ayri branslarda centilmence bir araya gelerek yaristilar. Yüregir'de amatör spora büyük önem veriyoruz. Bütün spor dallarini destekliyoruz. Spor sagliktir, spor yapan çocuklar hem saglikli hem ahlakli olurlar. Turnuvamizda dereceye giren sporcularimizi ödüllendirdik. Bu anlamli günde turnuvamiza katin bütün sporcularimiza tesekkür ediyor, derece alan sporcularimizi kutluyorum.'' seklinde konustu



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu