Bugün, 21 Eylül 2024 Cumartesi

Yüreğir Güney Mahalleleri Futbol Turnuvası başladı

Yüreğir Güney Mahalleleri Futbol Turnuvası başladı

Gençler spor yapsın, kötü alışkanlıklardan uzak kalsın

Yüregir Güney Mahalleleri Futbol Turnuvasi basladi

Gençler spor yapsin, kötü aliskanliklardan uzak kalsin

Açilis maçinin baslama vurusunu Baskan Zeydan Karalar yapti

Adana Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen Yüregir Güney Mahalleleri Futbol Turnuvasi basladi. Baskan Zeydan Karalar, sporun baris ve kardeslik ortamini gelistirdigini, gençleri kötü aliskanliklardan uzak tuttugunu ifade ederek, çocuklari ve gençleri spor yapmaya tesvik etmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Seyhan Mahallesi’ndeki Seyhan Hali Saha’da gerçeklestirilen turnuvanin baslama vurusunu Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar ve Genel Sekreter Yardimcisi Ergül Halisçelik yapti. Güney mahalleleri arasinda birlik, beraberlik ve kaynasmayi saglamak, gençleri kötü aliskanliklardan uzak tutmak ve spora tesvik etmek amaciyla düzenlenen turnuvaya 32 takim katiliyor.  

SPORUN KÖTÜ ALISKANLIKLARDAN UZAK TUTMA ÖZELLIGI VAR

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, turnuvaya katilan sporcularla ve maçi izleme gelen hemsehrileriyle sohbet etti. Final maçinda kendisini aralarinda görmek istediklerini belirten mahalle sakinleri ve sporcularla anilarini tazeleyen Baskan Zeydan Karalar, “Bu saha bana yabanci degil. Yeni halini de begendim. Bu hali sahada çok gol attim, spor yaptim. Iyi zaman geçirdigimiz bir spor tesisinde, Adana Büyüksehir Belediyemizin bir etkinligine dair açilis maçinda bulunmak büyük keyif” dedi.

Baskan Zeydan Karalar, sporun birlestirici, kaynastirici ve kötü aliskanliklardan  uzak tutma özellikleri bulundugunu belirterek, Adana Büyüksehir Belediyesi’nin bu tür faaliyetler düzenlemeye, amatör sporu olanaklar dogrultusunda desteklemeye devam edecegini söyledi.

Turnuva finali 30 Agustos Zafer Bayrami’nda kutlama seklinde yapilacak.

 



  • Cumartesi 30.9 ° / 21.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 26.1 ° / 19 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 29.1 ° / 19.5 ° Güneşli