Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Yüreğirliler Demirspor maçını arabada izleyecek

Yüreğirliler Demirspor maçını arabada izleyecek

Yüreğirliler Demirspor maçını arabada izleyecek

ARABA DA DEMIRSPOR MAÇ HEYECANI

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir Play-Off gurubuna kalan Adana Demirspor'un Bursaspor ile 22.07.20020 Bursa'da ve 26.07.2020 tarihinde Adana'da saat 21.00'de yapacagi maçlari Yüregir Millet Bahçesi'nde kurulan ekran ile vatandaslarin izlemesini saglayacak.

BASKAN KOCAISPIR ''26 YILLIK HASRET ARTIK SON BULSUN''

Sosyal mesafe kurallarina uyularak Adana Demirspor maçlarinin kurulan dev ekrandan arabadan izlenecegini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Adana tek yürek olarak Adana Demirspor'un her iki maçtan da basarili sonuçlar almasini gönülden istemektedir. Adanali vatandaslarimizin coskusuna ortak olmak amaciyla Yüregir Millet Bahçesi'ne kuracagimiz dev ekran ile maçlari canli olarak verecegiz. Bütün Adanali vatandaslarimiz davetlidir.'' seklinde konustu.

Adana Demirspor'a süper lig yolunda basarilar dileyen ve 26 yillik hasretin artik sona ermesini temenni eden Baskan Kocaispir ''Temennimiz takimimizin her iki maçta da basarili bir oyunla bir üste tura çikmasidir.Vatandaslarimiz aileleri ile birlikte gelip arabalarinda Adana Demirspor'un maçlarini izleyebilirler. Basarilar diliyorum.'' diyerek süper lig özleminin bu sene sona ermesini temenni etti.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli