Yusuf Erdoğan Ceyhan Müteahhitler Birliği Başkanlığına Seçildi

Yusuf Erdoğan Ceyhan Müteahhitler Birliği Başkanlığına Seçildi

Başkan Erdoğan: Daha Güçlü Bir Gelecek İnşa Edeceğiz -Başkan Erdoğan: Söz Sahibi Güçlü Bir Birlik Kuracağız

 

Ceyhan Müteahhitler Birliği olağan genel kurulunda YSF İnşaat Sahibi Yusuf Erdoğan başkanlığa seçildi.

Ceyhan Müteahhitler Birliği'nin olağan genel kurulu Ceyhan Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. Genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Yaklaşık 270 üyesi bulunan birlik seçime Yusuf Erdoğan başkanlığında tek listeyle gitti. Genel kurulda YSF İnşaat’ın sahibi Yusuf Erdoğan başkanlık görevine seçildi.

HOZATLI'YA TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Yusuf Erdoğan’ın başkanlık görevine seçildiği genel kurulda, Ceyhan Müteahhitler Birliği’nin kurulmasında ve gelişmesinde önemli katkıları bulunan Hozatlı İnşaat sahibi Aytaç Hozatlı'ya, yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür plaketi verildi. Hozatlı'ya plaketini, Ceyhan Fırıncılar ve Ünlü Mamülleri Oda Başkanı Muhammed İslam Bünül takdim etti. Plaket töreninde konuşma yapan Hozatlı, birlik ve beraberlik atmosferinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Yusuf Erdoğan ve yeni yönetimine başarılar diledi.

SİNAN ÇETİN'E VEDA PLAKETİ

Daha önceki dönem başkanlık görevini yürüten Sinan Çetin ise bu seçimde aday olmadı. Çetin’e, görev süresi boyunca verdiği emeklerden dolayı Ceyhan Ziraat Odası Meclis Başkanı Zafer Koç tarafından plaket takdim edildi.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN BİRLİKTELİK VURGUSU

Yeni Başkan Yusuf Erdoğan, genel kurulda yaptığı teşekkür konuşmasında, Ceyhan Müteahhitler Birliği'nin sektör için taşıdığı öneme vurgu yaptı. Erdoğan, "İnşaat sektörü, hem Ceyhan hem de ülke ekonomisi için büyük bir önem taşıyor. Ancak son dönemde yaşadığımız zorlu süreçte sektörümüzde ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Birliğimizin gücüne ve dayanışmasına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz." dedi.

"SÖZ SAHİBİ GÜÇLÜ BİR BİRLİK YAPISI KURACAĞIZ"

Başkanlık görevini devraldığı Sinan Çetin’e teşekkür eden Erdoğan, yeni dönemde birliğin gücünü ve dayanışmasını artırmayı hedeflediğini belirtti. Sektördeki sorunlara kalıcı çözümler üretmeyi ve meslektaşlar arasında birlikteliği pekiştirmeyi amaçladığını dile getiren Erdoğan, "Hedefim, birliğimizi sektörümüzde söz sahibi, üyelerinin haklarını koruyan güçlü bir yapı haline getirmektir." şeklinde konuştu.

"DAHA GÜÇLÜ BİR GELECEK İNŞA EDECEĞİZ"

Erdoğan, görev süresi boyunca Ceyhan Müteahhitler Birliği’ni daha ileriye taşımak için çalışacaklarını ifade ederek, "Doğduğumuz ve büyüdüğümüz bu şehirde, mesleğimize hizmet etmek benim için büyük bir onur ve gururdur. Hep birlikte daha güçlü bir gelecek inşa edeceğimize inanıyorum." dedi.

SEÇİM SONRASI KUR'AN-I KERİM TİLAVETİ YAPILDI

Genel kurulun sona ermesinin ardından Kur'an-ı Kerim okundu. Üyeler, birlik ve beraberlik için dualar ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Oylamanın ardından genel kurul sona erdi.

İSTE YENİ YÖNETİM KURULU

Yusuf Erdoğan başkanlığındaki Ceyhan Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu:

Yunus Emre Korkmaz, Ercan Tosun, Mehmet Can Aydın, Sezai Aydemir

Yönetim Kurulu Yedek Üyelikleri:

İhsan Nas, Emin Öğüt, Cumali Çetin, Ahmet Veysel İkiz, Abdulmelik Kaya  

Denetim Kurulu:

Sinan Çetin, Beşir Toprak, Muzaffer Selçuk

Denetim Kurulu Yedek Üyelikleri:

Mehmet İşleyen, Mahmut Budak, Edip Eliçiçek'ten oluştu.