Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Yüzüncüyıl semt pazarı tamamlanıyor!

Yüzüncüyıl semt pazarı tamamlanıyor!

Yüzüncüyıl semt pazarı tamamlanıyor!

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, yapimi tamamlanma asamasina gelen Yüzüncüyil Mahallesi Kapali Semt Pazarinda incelemelerde bulundu, pazarci esnafi ile bir araya geldi. Pazarci esnafinin her zaman yaninda olduklarini belirten Baskan Soner Çetin, 31 Ekim’deki toplu açilista semt pazarinin da hizmete girecegini söyledi.
Yüzüncüyil Mahallesi’ndeki kapali semt pazari insaati bitme asamasina geldi. Altinda ücretsiz otoparki bulunan Adana’nin en modern kapali semt pazarinin 31 Ekim’de toplu açilis töreni ile hizmete girmesi planlaniyor.


Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, kisa bir süre sonra hizmete girecek olan semt pazarinda incelemelerde bulundu, pazarci esnafi ile bir araya geldi. Her zaman esnafin yaninda olduklarini belirten Baskan Soner Çetin, “Iddia ediyorum Türkiye’de bizim kadar pazarci esnafina deger veren ve onlari dinleyen bir baska belediye yoktur. Semt pazarlariyla ilgili attigimiz her adimda onlari dinliyor ve önerilerini aliyoruz. Ayrica yaptigimiz hiçbir pazarda esnafimizdan katki payi almadik, onlara yük getirmedik. Bundan sonra almayacagiz” dedi.

 

Baskan Soner Çetin, Yüzüncüyil Kapali Semt Pazarinin açilmasinin ardindan sirayla Adana Koop, Çetinkaya, ve Mavi Bulvar semt pazarlarinin kapali hale getirilecegini açikladi. Bu pazarlarin yapimi sirasinda da pazarci esnafina yük getirilmeyecegini kaydeden Baskan Soner Çetin, “Her zaman sizin yaninizdayiz” ifadesini kullandi.
Baskan Soner Çetin, Yüzüncüyil Kapali Semt Pazarinin 31 Ekim’de birçok tesisle birlikte topla açilis töreni ile hizmete girecegini açikladi ve bu törene CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nu da davet ettigini vurguladi.
Pazarci esnafi da kendilerine verdigi destek ve gösterdigi yakinliktan dolayi Baskan Soner Çetin’e tesekkür ederek, kendisini alkislarla ugurladi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli