Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Zeydan Karalar yangından zarar gören hemşehrilerinin yanında

Zeydan Karalar yangından zarar gören hemşehrilerinin yanında

Zeydan Karalar yangından zarar gören hemşehrilerinin yanında

Zeydan Karalar yangindan zarar gören hemsehrilerinin yaninda

 

Kozan yangininda magdur olan bölge halkina ekmek, gida kolisi, içme suyu, maske, hijyen kiti ve bir hafta boyunca sicak yemek destegi veriliyor.

 

Büyüksehir vatandasa destegin yaninda, yaralanan yabani hayvanlari da toplayip tedavi ediyor

 

Adana Büyüksehir Belediyesi Kozan’da yasanan ve büyük maddi hasara yol açan yanginin yaralarini sarmak için çalismalarini sürdürüyor.

Adana Büyüksehir Belediyesi Saglik ve Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi ile Derman Ekibi, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in talimatlari dogrultusunda , yangindan etkilenen bölgede yasayan halkin yaninda olmaya devam ediyor.

Önce yanginin söndürülmesi, ardindan da bölge halkinin ihtiyaçlarinin karsilanmasi için harekete geçen Adana Büyüksehir Belediyesi; ekmek, gida kolisi, içme suyu ve maske dagitiyor,

Ayrica Adana Büyüksehir Belediyesi-Birlesmis Milletler is birligiyle içinde bebek bezi, sampuan ve sabun bulunun yüzlerce hijyen kiti dagitimi gerçeklestirildi. 

 

Adana Büyüksehir Belediyesi’nce 31 Agustos 2020 tarihinden itibaren ilk etapta 1 hafta boyunca ve ihtiyaç duyuldugu sürece günde 250 haneye sicak yemek dagitimi gerçeklestirilecek. 

 

Adana Büyüksehir Belediyesi Tarimsal Kalkinma Daire Baskanligi yangindan zarar gören, ahiri, yemi, hayvani yanan üreticiler için yem ve saman destegi sagliyor. 

Tarimsal Kalkinma Daire Baskanligi, yanginda yaralanan yabani hayvanlari toplayip tedaviye götürüyor.

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli